onsdag 11 april 2007

Äntligen!!

Han är hemma igen, vår lille Tyson! Åh, så skönt det känns. En vecka precis har han varit borta, men nu är han här igen. Har ätit och kelat och ätit lite till och myst med både husse och matte och syrran Sally.






Efter maten gick vi ut för att ta ner lapparna vi satt upp runt om i området och då envisades han med att följa med hela rundan. Han gick hack i häl på oss och pratade och pratade. I slutet av rundan var det väldigt mycket klagosång och han hamnade längre och längre från oss.


Så fort dörren öppnades igen orkade han bara gå precis innanför dörren, och där la han sig! :) Så nu lär han väl tillbringa dagarna med att äta och sova skulle jag tro...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oh så skönt för er!! Tror du inte att det är vårkänslorna? Thelma och Skrollan är tokiga nu, fast att de är steriliserade!

Cin sa...

Jo, det är säkert "mars-månadens" fel... Han har väl varit ute och raggat brudar. Men det är väldigt skönt att ha honom hemma igen! :)

Lindas trädgårdsblogg sa...

Skööööönt! Jag har tänkt på din kisse. Så gott att han kom tillbaka och inget verkar hänt. Men han hade mycket att berätta!