måndag 3 mars 2008

Semester + snö = sant



Snart, snart, väldigt snart är vi där!! *pekar på bilden*

På torsdag åker vi med mitt jobb till Bad Hofgastein i Österrike för att öva på skidåkningen lite. Ska bli skönt att komma iväg från vardagen och få åka skidor. Det va några år sedan nu, men det är lite som att cykla. Man kommer snabbt in i det så snart man kommer dit!

Annars har det varit en skön helg med lite släktkalas, tårta och presenter! :) Alltid lika kul att fylla år, eller hur. Min tokige Tekniker gav mig världens present - en TV! Jag har väl någon gång i soffan om kvällarna sagt att jag önskade mig en egen TV för att någongång få ha kontroll över fjärrkontrollen. Inte trodde jag att han skulle ta mig ordagrant, men jag är VÄLDIGT glad att han gjorde det. Den nya TV:n står i vardagsrummet nu, så det som saknas nu är bara en ny tv-bänk (sen ska ni få se den väggen också).

Andra fina saker jag fick var en odlingskupa, en superfin ullpläd, några trädgårdsböcker och lite shoppingpengar. Är jätteglad för allt. Visar lite bilder nästa vecka när vi kommit tillbaka från skidresan.

För er som fortfarande inte kopplat, så firade jag födelsedagen i helgen... Men det är inte förrän imorgon, tisdag, som är den stora dagen. Så i morgon är det ingen vanlig dag (ni kan väl Lotta på Bråkmakargatans födelsedagsvisa!).

Kram på er, hörs igen nästa vecka.

5 kommentarer:

Tjohalia sa...

Vilken härlig resa och vilka fina presenter du har fått! Grattis i förskott! Kram Sandra

Solsjö - Under en vind sa...

Vad är det för dag idag, är det en vanlig dag...Nej det är ingen vanlig dag för det är "Ciiins" födelsedag, Hurra hurra hurra!

Den sjungs här hemma då barnen fyller år, då dottern är som vår egen lilla Lotta...hon hade samma frisyr då hon var 3-4 år och ibland även samma humör...hi hi....

Önskar dig en toppenmysig dag och en riktigt skön semester! Kram!

Lina sa...

HA det sp skönt och stort Grattis på födelsedagen!

Anonym sa...

Åhhh grattis!!! En tv? Inte dåligt det:)

Spegeln har jag köpt på JYSK. Den finns i guld, vit och silver. De säljer den för endast 350 kr nu ist för 700:) Kram

Lindesnäs-Annika sa...

Jag får väl säga GRATTIS i efterskott, eftersom jag är lite sen på det och du har redan hunnit iväg på din skidresa!!!
Jag hoppas att du får en riktigt härlig helg i snön!
Kram
Annika