söndag 29 juni 2008

30 års presenten äntligen levererad!

I november i fjol fyllde Tekniker'n 30 år i samband med att vi var på semester och nu i veckan har han fått sin present. :)
För att det inte skulle vara för enkelt hade jag fixat en hel hög med små ledtrådar som han skulle få klura på under dagen. Bland dem fanns en schackpjäs, öronproppar, tidtagarur och ett korsord som jag själv knåpat ihop, och några småsaker till.


Tekniker'n är väldigt bilintresserad och vad kan då bli bättre än snabba bilar!? Under dagen gissade han därför på allt möjligt som hade med bilar att göra... Men han lyckades inte pricka helt rätt förrän han löste korsordet.

Sedan dess har han väntat på utdelningen av den verkliga presenten och i måndags drog vi iväg mot Linköping, där vi skulle tillbringa vår lilla mini-semester/födelsedags-upplevelse. Det va inte Linköping i sig som var det stora dragplåstret utan Mantorp Park som ligger strax söder om! ;)

Så på tisdagen var det äntligen dags... Jag tror nog att jag var mer nervös än Tekniker'n! :)
Vi begav oss till Mantorp och dagen som skulle ägnas åt racingskola samt Radicalkörning!
Dagen började i teorisalen för att någon timme senare äntligen fortsätta ute bland bilar och racingklädda förare! :) Först genomgång av bilar och bana, sen utdelning av bilar och till sist dags för körningen alla väntat på.

När dagen till slut var till ända och jag frågade om han va nöjd med sin dag fick jag svaret att dagen hade varit kanon, men han hade gärna kört lite till! ;)
Vrooom!!!

4 kommentarer:

Sandra / Vit design sa...

Vilken härlig 30-års present! Kram Sandra

Lina sa...

Så roligt att han gillade det! De blir ju som barn igen när de hör motorljudet!! Hoppas allt är bra! Semester snart? Vi jobbar två veckor till...

mia dh sa...

Å vilken bra, rolig present. Ha det fortsatt gott.

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vilken urbra present du klurat ut till honom! förstar att han blev glad!!! Hoppas allt är bra annars!! kraaaaaaaaaam