torsdag 30 oktober 2008

Helgnöje

Swosch säger det så är det fredag igen! Jag ska vara ärlig och säga att jag hinner inte med, snart är det 1 november och det känns som om jag är kvar i september... Phu.
Fördelen med att veckorna går så fort är att det snart är helg igen, och denna gång lite av en långhelg. Jobbar bara halvdag i morgon fredag. Sen ska det hem och packas en liten väska för jag och Tekniker'n ska bege oss norrut. Till stora staden Göteborg. :) Där ska det mysas, ätas gott, lyxa på hotell med härlig frukost och sen ska vi styra kosan åt Hem och Villa mässan! Samla massor med inspiration, ägna oss åt varandra och akta oss för spöken (det är ju trots allt Halloween).

På tal om helgnöje så var jag på 30 års fest endast för brudar förra helgen. Så roligt vi hade! Sminkvisning, ett (läs flera) glas rött, trevliga tjejer och en hel del fnitter. :) Härligt.
Tänkte visa den medhavda presenten som jag tyckte passade utmärkt en rosa månad som oktober faktiskt är.



Två små paket där det större av dem innehöll en tändsticksask, men inte vilken som helst...


På den står; Kolla brösten... *vänd* ...svinofta!!! Och i lite mindre text under det ...för det é ju inte alla som har ett par extra...

Jag tyckte den var så söt, och dessutom för ett väldigt bra ändamål. :)

Så nu önskar jag er alla en spöklik och skrämmande helg.

2 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vad härligt med hem och villa mässa! ha de sa mysigt i gbg! tändstickspresenten var ju föööööör sööööt! var har du hittat den? maste ha en:-) kraaaaaaaaam

Anonym sa...

Vilka fina paket! Och vilken läcker tändsticksask! ^^