tisdag 6 januari 2009

Shoppingfynd

Nu är det nära. Vardagen och jobbet alltså. :) Idag är sista lediga dagen innan vardagen är tillbaka. Just nu tycker jag inte det gör så mycket faktiskt. Vi har haft det skönt på vår ledighet, träffat många vänner och smällt av ett antal raketer. Några småprojekt är i farten här hemma, mer om de senare. En helt perfekt julsemester helt enkelt.

Jag är inte så mycket för mellandagsrean, jag blir så stressad av allt folket och jakten på alla tänkbara fynd. Så jag har lärt mig och stannar därför oftast hemma. Men att åka på mellandagsrea på Bostället stod högt upp på listan, och det är nog enda stället jag var på faktiskt. Där fyndade jag lite utesaker som ni får se senare i vår när de ska användas. Bland annat är tanken att vår lilla damm ska få sig ett facelift.

Men det jag köpte som jag tänkte visa idag är en fin äggkorg, som vi kommer använda till lök istället. Jag gillar lök, både att titta på och att äta, så det blev kanon.


Den står brevid spisen här hemma nu. På andra sidan spisen står faktiskt ett ännu nyare fynd. Jag har länge varit på jakt efter en låda att ställa olja, vinäger och pepparkvarnen i, och igår under min snabbtur i stan hittade jag en! I söta butiken ÄnglaLund, som numer ligger centralt och bra, hittade jag den. Tänk vad nöjd man kan bli när man hittar det man söker. :)

4 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vilka fynd!! vad fint ni har det i köket!!
inne för att önska dig en god fortsättning på det nya året!!
kraaaam

snackansdagar sa...

Vilken härlig låda du hittade till dina oljor!

Annika Christensen sa...

Vet du om de har fler lådor kvar?
En sådan måste jag ha.
Jag nämligen lådtokig.
Annika

jennys hus sa...

Vilket fint fynd du gjort:-)
Kram/jenny