söndag 29 mars 2009

Vårhelg

Helgen tjuvstartade jag på torsdagskvällen (nja, sanning med modifikation, jag jobbade ju fredagen också) då jag var på smyckeskväll här i byn. Så roligt! Har aldrig provat tidigare, men att göra egna smycken var verkligen roligt!
Jag hade en liten tanke på vad jag ville göra innan jag kom dit och det va tur. För så mycket pärlor där va hade jag aldrig kommit på något, man ville liksom använda allt. :) Här är resultatet, ett långt halsband som viras runt halsen likt en sjal. Jag är så nöjd med resultatet.

Man kan använda blomman (som har en kabinhake) att binda samman ändarna på halsbandet om man vill. Eller bara knäppa fast det var som helst.
När helgen egentligen började, dvs fredag kväll, mös jag med en vän som jag inte träffat på länge. Vi åt gott och pratade hela kvällen. Verkligen supertrevligt!
Sen några timmars sömn för att på lördag morgon åka till Torekov med E. Tångbad var det som stod på schemat. Fick det i födelsedagspresent av E och hennes man. Jättemysigt ställe alldeles nere vid havet. Lite tångbad och mys i relaxavdelningen med trevliga E gjorde att tiden snabbt rann iväg.På väg hem tog vi vägen längs med havet med ett stopp på Handelsträdgården i Förslöv för att köpa lite vårblommor med hem. Även en Mårbacka Tulpan åkte ner i korgen. Annika skriver om ett besök i Förslöv och denna nya spännande blomma här.
Idag har jag planterat, bytt till vår- och sommargardiner och varit en sväng i stallet i det finfina vårvädret. En härlig helg måste jag säga!
Snart ska jag åka till flygplatsen och hämta Tekniker'n som haft skola i huvudstaden över helgen.

4 kommentarer:

Lina sa...

Låter som en riktigt härlig helg!! Jag var i trädgården i fem timmar i går. Oj vad ryggen värker idag!!

Inspirera Mera sa...

Vilket fint halsband du har gjort!

Svar: Ja, jag hoppas våra två andra katter kommer acceptera henne. Det lär ta ett tag, men det ska nog inte vara något problem. Nu är det en vecka innan vi kan hämta henne! Kram Sandra

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vilken härlig helg. lät mysigt stället i torekov!! supervackert halsband du gjort tjejen!! duktig du e!!

snackansdagar sa...

Vilken toppenhelg ni haft! Tångbad och halsbandsverkstad låter kul.

Kram