torsdag 7 maj 2009

Världens roligaste möhippa

Flera helger i rad har jag trott att mina flickor skulle stå på gårdsplanen när jag kom till stallet på lördagsförmiddagen, men många helger har jag haft fel... I lördags körde jag Tekniker'n till en golfkompis innan jag styrde kosan mot stallet. Innan han hoppade ur bilden sa jag; vi ses i natt!
Eftersom varken han eller jag hört ett ljud om varken möhippa eller svensexa hade vi en teori att det skulle bli på samma dag. Tänk så fel vi hade! :)

Jag kom till stallet som vanligt, inget utöver det vanliga, gick ut i stallet tillsammans med herr'n i huset. Pratade om allt möjligt och jag berättade att jag trodde att tjejerna skulle varit där, men att jag tydligen haft fel. Men, se det hade jag inte... Ett tu tre så kom de allihop från andra ingången med filmkamrorna i högsta hugg!!! Även om jag förberett mig på att det kunde bli just den dagen så blev jag så rörd och glad av att se så många där! Det blev så det tårade sig i ögonen ett tag där. En snygg (!) tiara och ett par ännu snyggare (?) glasögon fick jag dagen till ära. Även ett allt för kort hopprep hängdes om min hals. ;)

Efter en hel del kramande gick vi upp mot huset och uterummet. Där va en superfin frukost uppdukad, jag lovar där var allt man kan önska sig! Det inkluderar även champange!

Sen rullade dagen på. Det blev en hel del kunskapsfrågor (som jag när jag svarade fel, straffades med 10 snabba hopp), glasblåsande, Tae Kwon Do-träning (med supersnygga blåmärken som minne), massage, bubbelbad och givetvis en massa tjejsnack och bus.
Fram mot kvällen hamnade vi hemma i en av tjejernas uterum, solen gick ner bakom husen och det serverades en festmåltid från grillen! Mmm!

Jag fick ett snyggt knallrosa linne med "Fru Kniberg" skrivet på ryggen. De hade till och med fått till blindskrift på bröstet på linnet! *imponerad* ;)

Kvällen/natten avslutades med krogrunda på stan och till sist hamnade vi på Bahnhof Bar (vi syns på ett antal vimmelbilder därifrån om ni ville veta). Hade jag fått önska musik hade det nog blivit något annat, men vi dansade och hade hur kul som helst! En lyckad dag som vi avslutade med sång i bilen på väg hem.


TILL ALLA MINA BÄSTASTE VÄNNER - TACK FÖR EN UNDERBART ROLIG DAG!!!!!!!!!


Jag kan ju tyvärr inte bjuda på några bilder i dagsläget eftersom jag inte fått del av några än (färutom de som ni hittar hos Hanna, Linus & Lillhjärtat). Men när jag får det ska jag visa er, lovar.

Nu ska jag åka iväg till stallet för att hälsa på ett knappt två dagar gammalt föl och sen äta middag med vännerna där.
Kram på er alla.

2 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

åååh vad härligt. hippor är ändå nåt speciellt.. ser tillbaka på min med ett STORT leende på läpparna!!
härliga vänner du har som fixade en sån kanondag!!
kramkram

Mia dh sa...

Ååå vad roligt med möhippa, minns genast när jag blev kidnappad och nervös så jag skakade men mina tjejer var snälla och gav även mig en toppendag/kväll. Tjuvkikade lite på bilderna och det såg jättetrevligt ut.
Kram