lördag 29 september 2007

Uppdatering

Helg igen, så skönt. Tänk om den bara kunda vara liite längre... Även denna vecka har det varit tufft schema. Men man ska inte klaga, för det är så tråkigt!
Något kul som hänt i veckan är i alla falla att vi hittat "vår" bil. Det blir inte affär förrän nästa vecka då denna veckas schema som sagt varit tufft, så vi har helt enkelt inte haft tid. Lovar att återkomma med mer info när den är i våra ägor på riktigt!
Så för att koppla av i helgen har jag inte mycket planerat. Tekniker'n går i skolan hela dagarna denna helgen så jag sköter mig själv. Idag har det blivit lite städande och den härliga belöningen för det är fest ikväll! Vi ska på dubbel 30-års fest till ett par goda vänner, ska bli kul.
I morgon hade jag tänkt unna mig att strosa en sväng på IKEA faktiskt. Det va så längesen jag va där och jag har några småidéer som jag vet att IKEA kan hjälpa mig med. :)

Ha en fortsatt trevlig hösthelg!

1 kommentar:

Lina sa...

Blev det något på ikea? Jag brukar klippa av mina plättar på en tråd om de blir förlånga. Vissa har jag låtit växa fritt och andra har jag trimmat!