lördag 22 november 2008

Vitt på marken, sol och tävlingar!

I torsdags kväll haglade det hos oss, det va minusgrader vilket innebar att marken höll sig vit under natten. När det sen var dags att åka till jobbet igår hade vi snöstorm! Snön yrde kring, tur att vi hade vinterdäck ska jag säga!
Eftersom minusgraderna har hållt ett grepp om oss så har vi fortfarande vitt på marken. :) Riktigt mysigt tycker jag. Med den härliga solen från klarblå himmel som vi haft hela dagen idag kan man inte klaga.

För att ytterliggare höja humöret tänkte jag tipsa om två tävlingar där man kan vinna finfina priser. Första är de fina kakburkarna "Jul" designade av Karin Mannerstål som man kan vinna hos fru Sätterlund.

Den andra härliga tävligen håller Vit design i, hos Sandra närmare bestämt. Där är vinsten hemlig, men man får en liten vink. Det kommer från Linum... Inget jag missar att tävla om i alla fall. :)


På tal om paket så blir det nog en del sådan här i morgon. Vi firar Tekniker'n med brunch eftersom han fyller år på måndag. :) Grattis till dig, min älskling! Hemliga paket kommer snart din väg!
Vi får se om vi kommer iväg senare på dagen till Julstämning på Sofiero och kan se vad Liv på Hedentorps plantskola komponerat ihop för något. Jag håller tummarna för att tiden är på vår sida i morgon. ;)
Önskar er en skön fortsättning på helgen!

6 kommentarer:

Sandra/Vi design sa...

Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till!
Kram Sandra

Lindesnäs-Annika sa...

Hej,
vadmycket snö n fick, vi fick bara lite hagel sen gav det upp....
Men vi får njuta av dom vita sluttningarna på hallandsåsen och vi tyckte nog att snökanonerna testades på Vallåsen.
Ha det så bra, kram!!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vilka fina vinterbilder!! kraaaaaaaam

Annika Christensen sa...

Hej igen! Vad fint du har i trädgården, snön lyser verkligen upp.
Hur hade du det på Sofiero och vad tyckte du?
Var där en snabbis i söndags och fotade Livs utställning.
Ha det gott
Annika

Lina sa...

Hej! Så mycket snö fick inte vi =( Det är från Tönnersjö i deras "sommarhus" elelr helg hus eller vad man skall kalla det... Ha en skön kväll!

Kattfot sa...

Vilka fina priser. Så härligt med all snö...får vekligen hopas allt det inte töar bort för snabbt. Ha en fin vecka :)

Kram Catrin