torsdag 16 april 2009

Jag hjärtar solen

Tiden springer iväg och i det finfina vädret vi haft länge nu han man inte tid att sitta inne. :) Planering är det både här och där. Bröllopet är givetvis en del i det hela, men så har vi monterat ställning vid gaveln som vi inte målade i fjol och så ska ju trädgården ha sitt. Nu när vi haft så fint väder och dessutom varit påsklediga har vi alltså målat fasad och vårstädat i trädgården. Jag har även ägnat tid i solstolen på altanen, helt enkelt har vi haft en underbar långhelg.

Tänkte visa lite bröllopspynt idag. Jag har länge funderat på ett hjärta av pil eller liknande att ha hängande bakom oss på bröllopet, men inte kommit på hur jag skulle lösa det där. Vad är oddsen för att man kan hitta något sådant färdigt har jag tänkt, men tydligen var det bra odds på det! Det här trassliga men fina hjärtat hittade jag på Förslövs handelsträdgård när jag var där för någon vecka sedan efter vår härliga spadag.

Har inte bestämt om jag ska klä det med lite vita ranunkler och murgröna eller låta det vara som det är. Vad tycker ni?

Sen kan vi ha det på altanen och låta det byta kläder efter årstiderna och även ta oss tillbaka till dagen då vi två blev ett. :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefint hjärta tycker jag, vilken tur att du hittade det.
Vi mår bra tack, magen växer som bara den och här går det undan kan du tro, redan v 27.
Kom nyss hem har varit och köpt en fin fin spjälsäng idag och jag kom fram till att bebis=stora utgifter, men vad är hon inte värd min lilla prinsessa?
Längtar till den 23:e också massor, funderar på vad jag kan komma i för något då?
Du kommer iaf att vara superfin det vet jag :) (vilket är det viktigaste)
Kram Hanna

Lina sa...

Hmmm svårt! Det är väldigt fint som det är , men lite murgröna och bara någon enstaka ranunkel skulle vara fint! Hur går det med vishäftet? Några fler roliga tips som du kan maila över, eller kanske lite ur erat... I går gjorde vi Vigselprogrammet. Alltid en början...Ha en skön helg!

Kattfot sa...

Åh va spännande och roligt med bröllopet! Hjärtat kommer att bli jättevackert med lite murgröna och ranunkler!

Lycka till!
Kram Catrin

www.gottablandat.wordpress.com sa...

ja visst e de underbart me ddetta vädret... man blir nästan lit eorolig att sommaren sen ska regna bort när vi har det så fiiiint nu. men NEJ , så här fint kan de få vara ända till oktober nu!! kramkram

mia dh sa...

Lite blommor på vore fint tycker jag, kul att du hittade hjärtat.