söndag 8 november 2009

Long time no seen

Behöver jag säga att tiden rusar? Det vet vi nog allihop vid den här tiden på året. Det närmar sig advent och storstädning samtidigt som mörkret kommer tidigare och tidigare varje kväll. Vad har jag då gjort sedan sist. Jag och Tekniker'n har varit en långhelg i Stockholm och bara myst, ätit gott och shoppat. En namngivningscermoni för lilla Smilla har vi varit på och i mitten på oktober var jag och såg Robbie Williams på bion live från London! Superbra!

Under min frånvaro här har jag funderat lite på bloggen. Kommer nog göra om den lite till en mer vardagsblogg än en inredningsblogg som den var från början. Kanske jag sätter in ett lösenord, men det har jag inte bestämt än. Gör jag det så lovar jag att varna innan så ni få men trogna läsare jag har kan följa med om ni vill.

Ni kommer kanske ihåg att jag för en tid sedan köpte en finfin planch från Isa form. Jag visade lite småglimtar och lovade återkomma när den var uppsatt på väggen. Så långt har den inte riktigt kommit än eftersom jag har lite beslutsångest om placeringen, men den har fått ram och står på vitrinskåpet i vårt gemensamma kök/vardagsrum. Är så glad för den!
Visar även den namntavla som vi gav Smilla på hennes namngivningscermoni. Tycker väldigt mycket om den och duktiga Minna som gjort den.2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Du måste verkligen förvarna innan eventuellt lösenord, måste ju kunna hänga med vad ni har för er där uppe i skogen ;)

Lät som om ni hade en toppen helg i Stockholm!
Kram Louise

Snäckan sa...

Kul att höra av dig igen! Hoppas du snart återkommer med fler uppdateringar.

Kram