söndag 13 januari 2008

Vinter vs vår

I helgen har julen åkt ut för denna gång och istället har våren flyttat in. Lika mysigt som det är när man ta fram julstjärnorna till första advent och senare tar in och klär julgranen, lika skönt tycker jag det är när man städat ut julen. Dock har jag lite bråttom nu, vill gärna att det ska vara vår nu med en gång. Tyvärr är inte det så lätt att påverka så här mitt i vintermånaden januari.
Så för att få lite vårkänsla (för att få lite draghjälp genom vintermånaderna vi är inne i nu) har jag idag gjort några vårarrangemang.

Lite vita ranunkler ihop med mörklila tulpaner hittade sin plats på vitrinskåpet i köket. Har alltid varit väldigt förtjust i ranunkler, och tog tacksamt emot tipset av Lina att blanda dem med tulpaner. Blev jättebra och framförallt väldigt vårigt!

Sen blev det några arrangemeng med murgröna, pärlhyacinter, krokus, mossa, lite björke, mm, mm... Jag är nöjd med nya våriga känslan jag får här hemma nu i alla fall. Sen att inte vädret är lika "vårigt" får man väl leva med några veckor till.

Ha en fortsatt skön söndag!

7 kommentarer:

Under en vind sa...

Härliga vårblommor!!! Visst är det svåra månader nu...det händer liksom inget speciellt....nu är påsk nästa tid för att pynta lite extra! Ha det gott! Kram!

Annika sa...

Hej hej,
tillbaks igen och ska uppdatera mig lite på alla bloggar... Vilka fina vårblommor, gör januari lite lättare att leva med...
Kram
Annika

mia dh sa...

Å vad härligt vårlikt du har fixat. Ha en fin dag:)

Annika sa...

Hej du,
jag har lärt mig många av ljuden i husen så jag blir inte så rädd längre, men är jag ensam kan det komma krypande. Jag sitter och pratar med mig själv för att intyga mig om att jag är en rationell vanlig vuxen människa fast jag har hög puls för att en dörr står och slår..... hehe min sambo, tycker att det är jättekul, men jag kan lova att han bara har utnyttjat det en enda gång och skrämt mig..... Han såg mer rädd ut än mig efter mitt utbrott... :)

Kanske det går över när jag blir stor på riktigt!!!

Ha en bra tisdag, kram

Annika

Annika sa...

Förresten hur är det med din mörkrädsla, har du några knep??

Malin sa...

Vi har några intressenter, men ingen är tingad ännu! Kram

Petitesser sa...

Jättefina bilder, blommor och tapeter! Avundsjuk!