torsdag 10 januari 2008

2008, utmaning och ändrad dygnsrytm.

Då var man tillbaka i vardagen igen och håller på för fullt att lära sig skriva 2008 i stället för 2007. :) Efter vår långa sköna ledighet har vi lyckats vända lite på dygnet (vilket inte är så svårt egentligen), så ju längre in i jobbeveckan vi kommer desto tröttare blir jag. Eftermiddagarna är värst, sen piggnar man till på kvällen och kommer inte i säng när man borde. Får väl ordning på det till slut.

Så på grund av trötthet och för tillfället lite dålig fantasi och bloggtorka nappar jag på utmaningen från Lina. Så här kommer sju sanningar om mig, håll till godo!

1. Rutiner är a och o. Till exempel på kvällen, precis innan det är dags att hoppa i säng, måste jag snyta mig och låta läpparna få dagens sista omgång av lypsylet.

2. Jag tycker fötter är fula och äckliga!

3. Har provat att jobba helg, men det är helt enkelt inget för mig. Jag trivs bäst med 8-17 tider (även om man gärna hade slutat lite tidigare om kvällarna!).

4. Jag kan inte sy! Känner mig helt vilse framför en symaskin. Tur att mamma gärna hjälper till när det ska fixas gardiner eller liknande.

5. Gröna växter brukar gilla mig, de växer, växer och växer. Till slut är de för stora för att stå på fönsterbänken. Det är värre med blommande växter, har en förmåga att vattna dem för mycket.

6. Är mörkrädd, men klarar ändå av att bo i mörka skogen!

7. Vill kunna gör en inbakad fläta på mig själv. Min frisör har sagt att jag ska öva, men det är verkligen inte lätt. Har försökt få Tekniker'n att lära sig att göra det på mig, men han vägrar. Får väl fråga en gång till eller börja öva...

Det är meningen att jag nu ska utmana 7 andra att berätta 7 sanningar om sig själv, men jag har läst detta runt om på de flesta bloggar. Har man inte redan avslöjat detta, blir man säkert utmanad av någon till sist! Så jag låter detta bli en återvändsgränd...Vinterbild på vinterarrangemang i zinkbaljan

5 kommentarer:

Under en vind sa...

Underhållande läsning!!! Roligt att få veta mera om dig och dina personliga egenskaper!
Ser i högerspalten att du också saknar ljusare tider....visst gör man det när det bara regnar hela tiden!?! Det vore bättre om det kunde bli lite riktig vinter med snö! Må gott och ha en bra helg! Kram!

mia dh sa...

Så kul att läsa dessa sanninga, har gjort denna utmaning förut, ha det fint:)

Lina sa...

Kul läsning!! Kan du inte få A till att fläta???? ;) Jag längtar också till vår och sol!!

Malin sa...

Ja min morfar tar beställningar och har sålt en hel den "ringmaskar";P Han har sålt sina produkter på bland annat aouseum och blå station. Så man kn lägga en beställning om man vill:) Kram

Malin sa...

Han gör ringmaskarna i bok, ek, björk och svartlaserade...kanske något mer träslag. Inte riktigt hundra på det där. Ja det blir Marabous andra kull. Jag hoppas verkligen att det ska gå lika bra denna gången som förra. Man är ju lite orolig, för man vet ju aldrig vad som kan hända. Förra gången snodde dock en valp in sig i sin navelsträng så vi fick rycka in, annars gick allt galant! Åhhh vad jag längtar till småttingarna kommer. Kram och trevlig helg!