söndag 30 december 2007

Gott Nytt År!

Åh, vad vi har det skönt på vårt "jullov"! :) För det är nästan så det känns, som jullov alltså. Julen kom och gick, vi deltog i hela tre julaftnar, det är lyx det! Har träffat hela släkten, ätit julmat tills vi spruckit, öppnat klappar och givit bort klappar. Den enda vi saknat är min syster som över jul och nyår befinner sig i Thailand... Lite orättvist, så det pratar vi inte mer om nu! ;)

Lite pyssel hinner man klart med när man är ledig och i fredags shoppade vi lite lampor och igår kom de på plats. Det blev två nya sänglampor och en specialare. Sänglampor har vi inte haft innan, en läslampa vid min sida av sängen har fått duga till nu.
Lamporna kommer från Markslöjd och är i brostat stål och lampskärmen i glas.


Speciallampan har jag velat ha ett tag, och tack vare ett presentkort och lite julklappspengar hänger den nu i taket, även den i sovrummet faktiskt. Det är en snäckskalsmobil som jag hängt en lampa i, så nu är det en snäckskalslampa! Har som sagt varit sugen på en sådan ett tag, men har inte hittat någon bra placering till den. Men efter att vi, efter lite funderande, kom fram till att den kunde hänga i sovrummet, kunde jag inte vänta längre! Vi är båda supernöjda (fast jag tror inte Tekniker'n stannar upp och ler när han tittar på den ;)). Då vet man att man gjort ett bra köp!! Hihi.
Så med detta lampinlägg vill jag önska er alla ett Gott Nytt År!!! Hoppas 2008 blir ett bra år för er alla.
Som vanligt för att fira av det gamla året och välkomna det nya har Tekniker'n inhandlat raketer! I år är han extra nöjd för vi har "aldrig haft så stora raketer förr"! En större låda brukar han köpa, men i år har han även lyxat till det med tre större raketer. När jag tog fram dem för att fotografera tyckte han bestämt att jag skulle lägga dit en tändsticksask för att man skulle kunna se hur stora de är! :) Haha... Så nu vet ni varför den ligger där brevid.


Än en gång Gott Nytt År till er alla!! Vi hörs nästa år!

4 kommentarer:

Under en vind sa...

Varma nyårshälsningar till dig också!!! Så bra det blev med lampan! Kram!

mia dh sa...

God fortsättning och många kramar:)

Malin sa...

Hehe...ja Marabou är riktigt bortskämd hon:P Ja lister är bra tidsfördriv en fredagskväl...moahaha! Skönt att ha fått upp dem i alla fall. Kram

Lina sa...

God fortsättning!! Du är utmanad, kolla min blogg!