tisdag 19 februari 2008

Äntligen på plats

Yohoo! Nu sitter de där! Våra nya fina element alltså. :) Efter att jag surfat runt och hittat de här elementen kunde jag (och Tekniker'n för den delen) inte riktigt släppa dem.
Bjuder först på lite före-bilder...
Så när beställningen va gjord, väntade vi... o väntade, o väntade... När de äntligen kom var det dags att sätta dem på plats. Pappa kom för att hjälpa oss och allt var framplockat och redo. Då hände det... För att göra en lång story något kortare passade inte elementen mht spänningen. Vi trodde det va 230 V pga de tre tåtarna som kommer ur väggen, dock va det 400 V. Väntan igen...
Och idag kom den efterlängtade elektrikern för att fixa till detta problem. :) Tummen upp! Så ikväll har vi nyfikna (dvs jag, Tekniker'n och pappa) monterat element. Tjohoo! Så nu sitter de där och jag ska bjuda er på lite efter-bilder.


Vad tycks? Jag är totalt nerkärad i dem i alla fall. Haha. Springer runt och ändrar lite på termostaten hela tiden känns det som. Måste ju vara ett bra betyg, eller vad säger ni? ;)

6 kommentarer:

Lina sa...

De var fina! Enkla och stilrena! Hur har ni värmt upp huset innan?

Under en vind sa...

DE är ju som osynliga!!! Snyggt! Kram!

mia dh sa...

Mycket stiliga element. Ha en trevlig helg.

Lindesnäs-Annika sa...

vad snygga dom var, visst är det värt väntan...
Ha en riktigt trevlig helg!
Kram, Annika

Villa elva-kulla sa...

Stilrena och rätt så osynliga. Precis som jag vill ha det :)
Fin blogg du har , men massor av fina bilder.
Ha de gott / Jennie

latara sa...

Nämen - jag scrollade ner utan att förstå att förebilderna hade ersatts av efterbilder! Elementet syns ju knappt! Jag visste inte att "osynliga" element fanns, snacka om att utveckligen går framåt :-)

Ha en bra dag!

Kram, Karin