tisdag 11 mars 2008

Back in business

Vilken supertrevlig weekend vi har haft i vinterland! Två dagar av skidåkning i härliga backar. Sol ena dagen och lite sämre väder den andra, men vindstilla båda dagarna så vi klagade inte. Under dessa fyra dagar har jag bara två klagomål... Var inget höjdarväder när vi åkte hemifrån i torsdags, så åksjukan gjorde sig påminnd tyvärr. Jag är inte riktigt gjord för så korta resor då jag behöver en dag för att komma på fötter igen efter en "åksjuke-runda"... Men vad gör man inte för lite skidåkning! :)

Mitt andra klagomål handlar om min kamera, som på förmiddagen i fredags bestämde sig för att strejka. Så jag fick ihop några bilder första dagen, sen va det slut på det roliga. Bjuder här på några av de få bilder som jag hann fånga, tagna från bilen på de härliga alperna.

Jag hade tänkt att jag skulle uppdatera er igår från vår resa, men vi fick oväntade uppgifter. Vårt kylskåp (kanske inspirerat av kameran) gav upp. +14 grader höll det när jag mätte temperaturen. Så det blev till att tömma och slänga. *suck*

Så nu står vi inför ett beslut att fatta. När förra ägaren renoverade köket tog de bort frysen, antagligen för att köket inte är speciellt stort och de behövde platsen till annat. Jag har sagt sen vi flyttade in att jag ville ha en liten frys även här inne (vi har en frys ute i förrådet). Nu när vi står inför ett kylskåps-köp ska det då tas beslut om det ska köpas en kombinerad kyl/frys eller bara en kyl som vi har nu.

Detta låter inte som ett stort beslut, men jag har ett bekymmer. Micron... Den har sin plats över kylen och det finns ingen annan bra plats för den i köket. Det finns inte tillräckligt med bänkyta för att låta den stå där, vilket annars hade varit huvudalternativet. Så jag har börjat fundera på om man inte ska ha micron i köket, kan man bara ha den i ett annat rum? Och i så fall vilket? Ska jag bara sätta upp den på ovanplan "så länge" eller vad göra??

Har ni nått förslag eller tips från coachen? Tar tacksamt emot allt ni kan komma på, för- eller nackdelar, för micron eller frysen, det är bara att välja.

3 kommentarer:

Under en vind sa...

Välkomna hem! Synd att kameran strulade, men de bilder du fick var fina!
Inte nog emd det så strular elektroniken då ni kom hem....Visst är det bra emd en liten frys i rätt rum, där kan man förvara de saker man vill komma åt oftast! Här är det sambons glass paket som ska finnas närmast!
Finns det inget köksskåp som du kan offra till mikron???

Ha det gott, kram!

Lina sa...

trist med kameran! Men ni verkar ha haft det bra ändå! Håller nog med Under en vind att ha micron i ett annat rum är nog inget bra och en lite frys är bra att ha inne. Fast om jag får välja så hade jag haft en fullhöjds frys och en fullhöjds kyl inne.. Fast vårt kök är inte heller så stort....

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色