torsdag 13 mars 2008

Presentvisning

Tänkte visa några av mina fina presenter som jag fick när jag fyllde år. Fick en superfin, mysig och varm ullpläd av mina föräldrar. Sitter faktiskt under den i detta nu och bloggar. Passar perfekt till soffan och ännu bättre till den "frösekylling" jag är.På bilderna skymtar ni även mina egenhändigt tillverkade kuddar. *stolt* När det kommer till att sy så är jag inte rätt person för jobbet, oavsett (nästan) vad det är för jobb. Va mycket bättre i träslöjden i skolan alltså. Men de här kuddarna har jag faktiskt gjort själv! Det är så avancerat som en badrumsmatta, dubbelvikt och ihopsydd. Haha, bra va!? Har haft dem ett tag nu, men gillar de fortfarande.

Tillbaka till presentvisningen. :) Fick två superfina trädgårdsböcker (som jag själv pekat ut i en bokrea-tidning, hihi). Men de är verkligen kanon, mycket bra tips och inspiration, vackra blommor och tips och trix. Jag behöver det. Är verkligen nybörjare på allt vad trädgård innebär, så jag har allt att lära.

Fick ett tips av Linda i fjol att fotografera rabatterna vid olika tidpunkter för att veta hur olika blommor ser ut i olika stadier när de växer. Så nu har jag en rejäl "blom-foto-bank" för ev ommöbleringar i rabatterna för i år. Tack för tipset Linda! :)


Kommer garanterat ha både glädje och väldigt mycket nytta av böckerna!

Sist vill jag visa min efterlängtade odlingskupa. Har varit sugen på en egen väldigt länge och lyckades till och med komma ihåg att önska mig det. Brukar annars vara så att när det väl närmar sig den dagen när man förväntas önska sig något, så kommer man inte ihåg... Men nån gång ska väl vara den första, eller hur!? :)

Inte världens bästa bild tyvärr. De fina krokusarna som va planterade på fatet höll inte så många dagar, så de fick inte vara kvar vid fototillfället.Önskar er en trevlig helg! Jag ska en sväng till IKEA för att spana in kylalternativ. Vi har en inbyggnadskyl från IKEA nu så det blir en sådan igen. Problemet som rör micro vs frys är dock inte löst än, får se om besöket i butiken ger några svar.

5 kommentarer:

Mamma Millan sa...

Grattis ei efterskott då!!!

Så fina presenter ju...ja alltids kul med ikea ju!!!!

de har fått in masor av vår fint där nu!!!

Millan Kramar
~~~`*'*´~~~

~~* W I T H E ♥ L O V E *~~

Tjohalia sa...

Svar: Jag tyckte att ditt inlägg var upplysande inte negativt :) Kan i princip inget om fasader så jag har mycket att lära.

Vilka fina presenter du har fått. Kram Sandra

Lina sa...

Grattis i efterskott! Jag älskar min klocka! Ett tips är att ah ett fat, tex i fatigmansslöjd, så att det kommer luft in. Då rutnar inte blommor lika fort....Härlig pläd och bra böcker! Man flyttar ju de där blommorna fram och tillbaka!! Ett tips är att gå på trädgårdsmässor för att få inspiration Där är en på Wapnö i Maj och Sofiero i augusti är oslagbar! Ha en bra dag!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vilka fina presenter! grattis i efterskott! Ha en bra dag! Hittade hit fran Sandras sida!

Under en vind sa...

Sååå fina presenter du fick! Förstår att du blev glad! Hoppas att helgen har varit bra och att du njuter av en skön söndag! Kram!