tisdag 25 mars 2008

När det ändå är vinter...

...tänkte jag visa lite bilder från mina föräldrars resa i slutet på februari. De va nämligen på semester på Ishotellet i Jukkasjarvi! Mamma fick den resan av oss systrar samt Tekniker'n när hon fyllde 50 för nått år sedan, och nu kom de iväg. Vet inte hur vi lyckades boka så bra, men de hade strålande väder nästan hela tiden och givetvis en massa nya upplevenlser.
Under hela dagen och innan det var dags för att gå till sängs var det öppet in i alla "sovrum". Det fanns många häftiga sviter, där olika konstnärer fått fria händer att inreda. Kolla speciellt in draken! :)


Fick se massor av häftiga, coola bilder från deras resa och de va jättenöjda med sina upplevelser. Kul. Avslutar med några bilder till, kan inte få nog. :)


12 kommentarer:

Under en vind sa...

Läckert!! Det skulle jag gärna besöka! Kram!

Lina sa...

JAg har varit där! pappa fick det när ahn fyllde av mig och mamma. Det var en härlig känsla! Väktes med varm lingondricka och dricka vargtass i isglas går inte av för Hackor!!

Lindesnäs-Annika sa...

Så vackert , men kallt!! Antar att det är en helt fantastisk upplevelse!
Du verkar ha det lika vårigt hos dig som det är på min sida åsen. Längtar verkligen efter våren nu!

KRAM

latara sa...

Här satt jag och huttrade och började längta efter dubbla filtar, duntäcke och naturligtvis dubbla strumpor, när jag kollade in ditt inlägg och började frysa ännu mer! :-O

Sedan blev jag alldeles varm inombords, för det är ju sådant, som ishotellet, som jag vill att mina barn ska få se. Jag bara SKA ta med dem dit nästa vinter!

Vad gulligt av er att ordna med en resa dit, det måste ha varit en märklig och alldeles underbar upplevelse..!

Kram!

Karin

Tjohalia sa...

Svar: Jo jag kan inte heller förstå det. Det finns inget som gör mig mer upprörd på människor som ger sig på oskyliga djur och barn. När Tuss kom till oss så var våra två katter väldigt reserverade och fräste så fort de fick syn på henne. Fast hon var så trött att hon hoppade upp i soffan och sov i 1½ dygn i sträck. Sedan blev det mer liv i damen. Trots att de inte accepterade henne i början så frästes det mycket. Tuss tog det väldigt bra och la sig ner så fort de var upprörda och fräste aldrig tillbaka. Efter någon månad så blev hon accepterad och de började till och med sova med varandra. Fast hon var alltid lägst i rang och fick äta sist. Jag skulle gärna ha varit fodervärd igen, men det kändes en aning för stressande för våra katter och att ha tre katter i våran lilla lägenhet var lite väl mycket. Fast den dagen vi skaffar hus vill jag gärna fortsätta hjälpa till.

Oj så otroligt läckert! Hoppas att man själv någon dag kan besöka ishotellet. Kram Sandra

www.gottablandat.wordpress.com sa...

ååh vilka läckra bilder, dit upp till ishotellet skulle jag vilja aka.ett par kompisar till oss gifte sig i smyg däruppe i vintras, helt underbara foton fick vi se fran bröllopet! tack för titten inne hos mig, kul att titta in hos dig!

Lisen sa...

Någon gång skulle jag gärna åka dit!Den skimrande isen är så vacker.
Något att drömma om! Lissen

matte&plastmatte sa...

skulle vilja åka dit någon gång.. så spacigt..

Vita Änglar/Making it lovely sa...

Makalöst! Det är helt fantastisk att hela hotellet är gjort i is, svårt att ta in det, skulle gärna vilja besöka det. Fjärran från det klimat jag bor i nu, hihi

Må gott

Kattfot sa...

Ser otroligt härtigt ut. Vilken upplevelse! Ha så gott! :-)

Villa elva-kulla sa...

Vilka härliga bilder. Tänk att jag bor inte så väldans långt därifrån, ca 2 timmars bilfärd, och ändå har jag aldrig tagit mig dit *skäms*
Men det bara måste jag nästa vinter...
Tack för alla tummar, tror det gick skapligt på alla mina tentor.
Ha de gott! / Jennie

Lindesnäs-Annika sa...

Snön har definitivt försvunnit nu och jag har väldigt vänligt men bestämmt sagt ifrån att den inte får komma tillbaks, så den ligger uppe på norrsluttningen av åsen och blänger på oss. Jag blänger tillbaks så snart tar den väl till flykten helt och hållet. :)

Ha det gött, kram!