måndag 26 maj 2008

Nätshopping

Nätshopping, så smidigt och så roligt! :) Fick ett paket från Cosas för någon vecka sedan. *lycka* Blev mest utegrejer denna gång. Köpte bland annat de här finfina duktyngderna...


Har lite planer för lite nya hyllplan på altanen, ska ta en tripp till stora varuhuset nån dag för att införskaffa. Sen ska de målas och sättas upp. Där vill jag sen ha olika krukor med härliga planteringar, ljus och lite pynt... Ser det framför mig! :) På de hyllorna ska denna härligt slitna kruka från Cosas få stå.


Den är sliten och se verkligen inte ny ut och jag va nästan säker på vad Tekniker'n skulle tycka om den... Men han överraskade mig när han sa att han gillade den!! :) Hihi, han är en pärla!
En innesak fick förresten följa med i denna beställningen. Kunde inte motstå denna härliga kökstimer. Ett stort plus är magneten på baksidan så den alltid kan få hänga framme. Sitter nu på sidan av kylen och ser fin ut.


Det var absolut inte sista gången jag beställde saker från Cosas, det är en superfin nätshopping sida! Får se vad det blir nästa gång...

5 kommentarer:

Lina sa...

Vilka fina saker! Hyllor är in favorit! Har en hel drös och en ny är på G till sovrummet....

www.gottablandat.wordpress.com sa...

wow vilka coola saker, speciellt kökstimern fastnade jag för! sa läcjert med magnet pa baksidan!!! stor kram vännen!

Minikex-living sa...

Jisses så fina duktyngder!!
kramar Malin

www.gottablandat.wordpress.com sa...

tack söta du för dina gulliga kommentarer som du alltid lägger hos mig!! hoppas allt är bra. onsdag idag.. sa nu e de nerförsbacke fram till helgen!! stor kram!

Malin sa...

Tack för tipset ang. min webbadress:) Hoppas du kikar inom shoppen sen då:) Kram