söndag 4 maj 2008

Lägesrapport

Åh, vad jag njuter! Solen skiner från en klarblå himmel, fåglarna kvittrar och katterna svalkar sig i skuggan. Tekniker'n har precis kommit tillbaka från en fiskerunda och jag har paus från trädgårdspyssel. Har hunnit med att ligga en timme i solen, rensa lite ogräs, hängt ut tvätt och annat sommrigt.

Har inte varit så flitig bloggare den senaste tiden, men jag skyller på vädret! ;) Underbart vårväder, nästan sommar, upp mot 20 grader i skuggan. Så jag klagar inte!Trädgården slår ut och skogen är inte långt efter. Snart är hela skogen så där härligt ljusgrön. Hoppas ni har det fint ni också och att solen skiner på er idag. Nu är pausen snart slut, solen kallar på mig igen. :)

11 kommentarer:

Tjohalia sa...

Ja visst är det härligt med vår! Kram Sandra

latara sa...

Visst är det gröna som vackrast i maj och juni? Bara att njuta, utan att behöva springa som en galning för att undkomma elaka getingar :-)

Utlottning hos mig! Klart att du ska vara med!

Kram!

Karin

www.gottablandat.wordpress.com sa...

underbar bild, visst e de härligt med sol och sommarväder!!

Inredningsgalen sa...

Ja visst är vädret härligt, känns som sommar!

latara sa...

Klart att lyktan hade passat in i ditt hem! Det stod nästan "cin" skrivet på den ;-)

Idag har jag slitit mig från trädgården och ägnat mig åt dammsugning och plockande inomhus. Inte klokt vad det gror igen inne när man tillbringar så mycket tid ute!

Kram!

Karin

Under en vind sa...

Så gör jag också nu! Våren måste tas om hand så länge den är här!

Ha det gott, kram!

Lindesnäs-Annika sa...

Visst är det härligt, man får helt nya krafter. Att bloggandet får bli lidande gör inget alla andra är säkert ute i solen dom med!!

Ha det bra KRAMIZ

Malin sa...

Vilken underbar bild. Svar: Ja sådana utemöbler hittar du nog på loppis. Våra är ganska gamla i ala fall. Tycker det är charmigare än nya möbler. Kram

www.gottablandat.wordpress.com sa...

tack för din söta kommentar hos mig :-)

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

I LOVE YOU sa...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片