söndag 4 maj 2008

Lägesrapport

Åh, vad jag njuter! Solen skiner från en klarblå himmel, fåglarna kvittrar och katterna svalkar sig i skuggan. Tekniker'n har precis kommit tillbaka från en fiskerunda och jag har paus från trädgårdspyssel. Har hunnit med att ligga en timme i solen, rensa lite ogräs, hängt ut tvätt och annat sommrigt.

Har inte varit så flitig bloggare den senaste tiden, men jag skyller på vädret! ;) Underbart vårväder, nästan sommar, upp mot 20 grader i skuggan. Så jag klagar inte!



Trädgården slår ut och skogen är inte långt efter. Snart är hela skogen så där härligt ljusgrön. Hoppas ni har det fint ni också och att solen skiner på er idag. Nu är pausen snart slut, solen kallar på mig igen. :)

9 kommentarer:

Tjohalia sa...

Ja visst är det härligt med vår! Kram Sandra

Karin i Villa Grå sa...

Visst är det gröna som vackrast i maj och juni? Bara att njuta, utan att behöva springa som en galning för att undkomma elaka getingar :-)

Utlottning hos mig! Klart att du ska vara med!

Kram!

Karin

www.gottablandat.wordpress.com sa...

underbar bild, visst e de härligt med sol och sommarväder!!

Maria sa...

Ja visst är vädret härligt, känns som sommar!

Karin i Villa Grå sa...

Klart att lyktan hade passat in i ditt hem! Det stod nästan "cin" skrivet på den ;-)

Idag har jag slitit mig från trädgården och ägnat mig åt dammsugning och plockande inomhus. Inte klokt vad det gror igen inne när man tillbringar så mycket tid ute!

Kram!

Karin

Solsjö - Under en vind sa...

Så gör jag också nu! Våren måste tas om hand så länge den är här!

Ha det gott, kram!

Lindesnäs-Annika sa...

Visst är det härligt, man får helt nya krafter. Att bloggandet får bli lidande gör inget alla andra är säkert ute i solen dom med!!

Ha det bra KRAMIZ

Anonym sa...

Vilken underbar bild. Svar: Ja sådana utemöbler hittar du nog på loppis. Våra är ganska gamla i ala fall. Tycker det är charmigare än nya möbler. Kram

www.gottablandat.wordpress.com sa...

tack för din söta kommentar hos mig :-)