torsdag 24 april 2008

Detta har hänt...

...i köket. Som jag skrev om för nån vecka sedan la vårt kylskåp så snällt av, för att hjälpa oss på traven att köpa oss ett nytt kombinerat kyl- och frysskåp. Vi beställde via tretti.se på torsdagskväll och skåpet kom med bud på måndagen! Snacka om snabb leverans. :)

Nu är den gamla stommen borta och nya skåpet på plats. Micron står än så länge direkt ovanpå innan vi kommit igång med vårt specialbygge... Och det är där ni, kära läsare, kommer in i bilden. Jag hade sett framför mig att sätta en hel skiva på sidan av kylen, sen en hylla för micron som då bidrar med stabilitet till skivan. Skivan sitter alltså fast i bänkskivan samt i microhyllan. Hänger ni med? Jag hoppas det för det är inget avancerat.

Men nu till vad jag vill ha hjälp med. När vi hade satt skåpet på plats upptäckte jag vilken snygg sida det har, vilket kanske är dumt att gömma bakom en skiva. Den kan dessutom bidra till några snygga magneter för kom-ihåg-lappar. Hmm... Kanske jag krånglar till det mer än jag behöver, men er åsikt tar jag gärna emot.

Visar några bilder för att få er att förstå vad jag babblar om lättare! :)


Äntligen frys i köket! *lycklig*

De alternativ vi kommit på är då den där skivan på sidan av skåpet, och för att slippa göra något åt väggen bakom får den som minst dölja halva kylen för att då även skymma microns baksida. Ska skivan avslutas i höjd med ovankant micro eller gå upp till tak? Annars blir det till att göra vid väggen i samma färg som övrig vägg, men hur ska jag då få upp micron så den inte står direkt på skåpet (för det vill jag inte att den ska göra).

Ja, vad säger ni vänner? Jag är tacksam för all hjälp och tankar ni vill dela med er av. :)

8 kommentarer:

Malin sa...

Åhh nästan samma kyl som oss ju:P Gorenje va??? Fast vi har någon display på framsidan. Snyggt:P Jag hade inte satt skiva där:P Bra att kunna ha magneter ju! Kram

www.gottablandat.wordpress.com sa...

snyggt de blir, hade nog latit skivan ga ända upp i tak.. Snygga vitvaror!

Tjohalia sa...

Snygg kyl och frys! Trevlig helg, kram Sandra

Anonym sa...

Hej!!
Hoppas allt är bra, det var länge sedan vi pratades vid...
Vad snygg kyl & frys ni har köpt!! Jag hade inte velat dölja sidan, den är ju både snygg och praktisk :)
Kram Louise

Under en vind sa...

Vad skönt att ni fått bytt i köket!

Hoppas att du har en skön helg! Här väntar en efterlängtad bloggträff, ska bli så kul! Kram!

mia dh sa...

Jag hade nog inte heller byggt in sidan, ha det gott.

www.gottablandat.wordpress.com sa...

tack för din teori gumman, jag hoppas innerligt att du har helt rätt!!! stor kraaaaaaaaaaaaaam!!!

latara sa...

Halloj!

Jag hade inte velat dölja den snygga sidan på kylen (eller var det en frys?). I stället hade vi nog klurat på en annan lösning till mikron och valt att dölja den i stället, för som sagt, kylen/frysen är ruskigt snygg *gillar*

Ta hand om dig!

Kram!

Karin