onsdag 14 maj 2008

Temavecka - ELD

Veckan går fort och onsdag betyder Eld i Temaveckan. Så kanske nån majbrasa dyker upp på någons blogg idag, men jag hade ingen bra bild på just en sådan så jag har lite andra ideér.
Jag börjar med en bild som knyter an till ljus och även färgen rött. :) Nämligen en härlig bild på fyrverkerier från nyårsfirandet!


Sen stod det hos Ella att även djursymboler räknads in på Eld-temat. Så jag bjuder er på mina djur som jag allt som oftast bär med mig dagligen, nämligen Pandoraberlockerna! (tyvärr inte världens bästa bild, men men...)


Där finns sköldpaddan, ormen, grisen, kaninen, fjärilen och grodan! Och de har jag alltid med mig.

Avslutar med en riktig djurbild och vad kan då passa bättre än en bild på en liten nyfödd rackare. Nämligen årets första föl i stallet! På bilden (som är tagen igår) är han dryga 24 timmar gammal. Så liten och såå sööt! :)

9 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vilket sööött litet föl.. och pandora armbandet är ju bara för fiiiint! ha en bra dag!

Tjohalia sa...

Åååh vilket fint föl! Kram Sandra

Lina sa...

Jag ahr oxå pandora armband. Ett är fullt och samlar nu berlocker på mitt andra! Tycker de är så fina! Så fint föl!! Är det Biskettes??

Anonym sa...

Hej!

Oj vad skoj att få se hingsten!
Jag komemr tyvärr inte upp till Ängelholm förrän på lördag, och då är han ju redan gammal... Namnet är på gång, kanske att han kan döpas på lördag.

Ha det fint!
Kram Louise

matte sa...

underbara bilder!
kram matte

Ellas Inspiration sa...

Vilka härliga tolkningar och vilket sött litet föl! Ha en fortsatt mysig onsdag! Kram Karin

K sa...

En liten raring som ligger där i höet.
Fina bilder!
kram K

Nilla sa...

Men titta så fin! Härligt med ett litet föl. Ha det så bra.

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色