söndag 28 juni 2009

Räcke på plats!

Måla, måla, måla... Det tar aldrig slut kan det tyckas ibland. Men idag blev gavel nummer två klar på huset. Målning och byte av foder och ett nytt räcke blev det. Vi har fått låna en ställning, vilket underlättar ganska mycket, men såå trött jag varit på den nu de sista veckorna. Så nu får gräsklipparen sig snart en utmaning att ta tag i. :)

Då jag glömde ta bilder innan vi tog ner det gamla räcket har jag tagit en bild på grannens hus, då det är likadant som vårt. Så en "fusk-före-bild" kommer här.Så här ser det ut hos oss nu, ett nytt räcke med både ny färg och nytt utseende. Är verkligen nöjd!

Ser ni "ängen" som växt till sig under ställningen?Då man bor i ett hus av fem som alla är likadana känns det roligt att göra sisna egna lösningar på saker och ting. Detta räcket är ju ett sådant exempel, ett annat är våra kupor som vi valde att plåta om med aluzink när vi renoverade dem.

5 kommentarer:

snackansdagar sa...

Det blev ju jättesnyggt!!! Bra jobbat i värmen.

Kram

www.gottablandat.wordpress.com sa...

kanonfiiiiiiiiiiiin! så somrigt fint det ser ut huset!!

jennys hus sa...

åh vad snyggt det blev!! verkligen jättesnyggt!!
Kram/jenny

Mia sa...

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...
Peace

PS. Håller med de andra, snyggt!! :)

Annika sa...

Tack :)
Ni åker snart iväg, önskar er en trevlig resa!
Kramar