onsdag 7 mars 2007

Underbar dag

En underbar dag va precis det jag hade i söndags. Jag vet att det känns längesen det var söndag, men har inte kommit till att blogga förrän nu. Mest för att vi för tillfället har målaren här och fixar med vardagsrummet, köket och hallen. Så det är inte mycket man kommer åt hemma då allt står mitt i rummet under plast. Men det är så skönt att komma hem efter jobbet och se att det ändå har hänt en hel del hemma under den tiden! Snacka om vardagslyx! :)

För att återgå till söndagen så började dagen med skönsång av Tekniker'n. Hihi, jag blev ett helt år äldre och då hör det till att man ska vakna av skönsång!

När jag sedan gick upp och klädde på mig såg jag "mitt" första vårtecken genom fönstret. Har säkert funnits många vårtecken innan, men detta var det första riktiga som jag sett i år. Snödroppar!




Så nu är det vår, det har jag helt enkelt bestämt! Jag vill inte vänta mer...

Sen bestod dagen av lite lagom pyssel, och vid fikatid kom hela tjocka släkten på kaffe och kladdkaka! Känns skönt att äntligen kunna bjuda alla och inte behöva snylta på mamma eftersom vi inte fick plats i lägenheten där vi bodde innan. För många blir det när alla kommer, men alltid lika roligt att träffas.

Efter fikandet droppade folket av och när det bara var mina föräldrar, syster och Teknikerns mamma kvar fick vi hjälp av dem att röja inför måndagens besök av målaren. Skönt när man är några stycken, så går det betydligt fortare än om vi skulle gjort det själva. Tack för hjälpen allihop!

Mitt i allt detta meckande ringde telefonen, och eftersom det var min dag svarade jag. I andra änden hörde jag gravida (läs ex-gravida, numer nybliven förälder-vännen) vännens röst och barnskrik! Hon förklarade på lite darrig röst att nu va han här, guldklimpen med stort G!

Kunde inte få ett bättre slut på den dagen. Den lille grabben kan det ju inte annat än gå bra för när han tittar ut på årets bästa dag! ;)

Så en anledning till att det blivit en paus i bloggandet är att igår kunde vi inte hålla oss längre utan åkte för att besöka Guldklimpen och hans nykläckta föräldrar. Åh, vilken liten sak! Så fin, så underbar, så perfekt! (Pst, ni behöver aldrig vara oroliga för att hitta barnvakt...)


Här kommer en liten glimt av honom.


1 kommentar:

Lina sa...

Oh så mysigt!!!
Du är Tagen!! Kolla min blogg!!