torsdag 8 mars 2007

Utmaning

Jag är tagen, av Lina. Det betyder tydligen att jag ska berätta 6 underliga/egendomliga saker om mig själv och sen ta sex andra bloggare som ska göra detsamma. Jag antar utmaningen, men hoppar över att ta någon annan, då utmaningen cirkulerar här på bloggen och de flesta säkert redan är tagna vid det här laget.
Men är det någon som läser mig blogg och har något underligt/egendomligt att berätta om sig själv så gör gärna det! :) Sånt är alltid kul.


1. Jag måste hålla stenkoll på mina kontoutdrag. Så alla kvitto sparas och alla pengar som kommer in eller (som oftast) försvinner ut skriver jag upp i ett sånt litet kontohäfte man kan ta på banken. Det är ingen mer än jag (som jag känner) som gör det... Lite stenålders kanske, men skönt o hålla koll på örena! :)

2. Jag känner mig naken om jag inte har målat tånaglarna.

3. Jag har ibland konstiga "tvångstankar" som till exempel om man åker bil, vad skulle hända och hur ont skulle det göra att öppna dörren och sätta i båda fötterna i marken i farten. Eller om man står i en lång kö i mataffären och vilar sig mot en frysdisk, hur skulle folk reagera om jag slängde mig baklänges ner i frysdisken?
Kanske lite snurrigt, men det finns några varianter till...

4. Jag skriver alltid upp vad jag får i present eller julklapp varje år och givetvis av vem. Har jag gjort sen jag fyllde 13...

5. Jag tycker fötter är äckliga. Inte mina egna lika mycket som andras dock... Mina fötter får man dock inte komma nära eftersom jag är otroligt kittlig.

6. Min familj (och numera även jag och Tekniker'n) har lite specialuttryck till en del grejer, eller bara ordramsor som man kan säga när helst man känner för det. En del kommer från min pappa, andra är tagna av Galenskaparna och After Shave. Kan till exempel vara; "Bor himma, kan simma, badar för det mesta vid brygghuset", "Yes box, all right, indeed, päreskalle" eller "Ska det va en bulle?". Jag förstår att det inte känns så roligt att läsa dem, men jag ler i alla fall när jag skriver ner dem! :)

2 kommentarer:

Lina sa...

Hihi...Det där med att sätta ner fötterna känner jag igen och att skriva upp en massa saker men jag för dock inte listor på allt....;)

Anonym sa...

Hej!

Det där med kittliga fötter känns igen. Dina konstiga uttryck undrar jag ibland vad de betyder. Eller är det rent av så att det inte betyder så mycket.?!?

Vi ses!
Kram Louise