torsdag 7 juni 2007

Finn ett fel...

Det saknas något på bilden (inte fem saker, men dock en). Vad tror ni att det är?Just det! Ett litet fint bord och några stolar, det är vad som saknas. Kunna sitta och njuta i kvällsolen... Det kommer väl, står på "att-införskaffa-listan". Det har blivit lite med liv i denna hörnan dock sen vi köpte våra fina betongkrukor (kan man kalla det krukor?) och fick i lite blommor i dem. Ha bla planterat lavendel, de är både fina och luktar så gott.
Köpte många lavendel så det säkert skulle räcka, och det blev lite "över" så det räckte till ett arrangemang som nu står på altanen. Härligt att få ut lite blommor där också nu när man sitter där så mycket det bara går!Nu kommer snart Tekniker'n hem efter en runda golf, så nu får det vara bra för idag. Men i helgen ska jag visa något som vi blivit lovade ska vara klart imorgon, mer än så säger jag inte...

3 kommentarer:

vildägnel sa...

Blir säkert jättefint där med ett bord och några stolar - den där platsen förtjänar ju liksom det så fint som det är där. :)

Lina sa...

Säkert jätte fint med ett litet bord! Ett café bord? Jag köpte Annikas gammla.... Hittade ni något trevligt på trädgårdsrundan?

Cin sa...

Ja, vi kan se det framför oss att vi sitter där på kvällarna och njuter i kvällsolen. Men exakt vad för slags bord det blir vet vi inte än...
Trädgårdsrundan var en inspirationsrunda! Betongkrukorna fyndade vi i en liten söt trädgårdsbutik i Helsingborg.