onsdag 6 juni 2007

Lillördag

Idag har vi varit lediga. Lite skum känsla med två måndagar och två fredagar på en vecka! :) Men skönt har det varit i alla fall.
Har fixat lite vuxenpoäng, en torkvinda! Perfekt vid denna årstiden att låta torktumlaren vila och torka kläderna ute istället.


Här kommer en bild på rabatten i förra inlägget som jag planterade lite gula liljor i som jag fått av mamma. De tyckte nog om sin nya plats, för de har slagit ut nu. Och jag har märkt att där är nån lila blomma i den rabatten också. Den syns både till höger och vänster i bild, men har ännu ej slagit ut här.
Här är två närbilder på den lila blomman, en outslagen från rabatten ovan och en där knoppen snart spricker från ett annat ställe i trädgården. Verkar bli små, söta lila blommor med väldigt mycket blad. Men jag ska kanske inte säga för mycket, för jag har egentligen ingen aning.
2 kommentarer:

vildägnel sa...

Torkvinda ska jag med köpa :) Fast det trodde jag iofs att jag skulle göra förra sommaren oxå och än står den inte där....*s*

Cin sa...

Känner igen det där. Fast jag har "bytat" mig till min. Min kusin behövde ridbyxor (vilket jag hade) och hennes mamma/min moster hade en torkvinda som hon inte använde! Perfekt! :)