fredag 26 januari 2007

Fredagsrutiner


När klockan slagit fem på fredags eftermiddagen och man går från jobbet, styr man ofta kosan mot en speciell butik som säljer varor som ingen annan har. :) Därefter bär det av mot affären för att inhandla lite god mat.
Sen kommer det! Den bästa tiden som finns på hela veckan, fredags kväll! Man kommer hem till två hungriga katter och maten påbörjas. Ett glas vin följer en vart man än går och man bara umgås... Bästa tiden på hela veckan tycker jag. Nöjd över att man jobbat en hel vecka och att hela helgen ligger orörd framför en.
Så jag önskar er en lika skön och härlig fredag som jag har, nu ska jag njuta vidare.
Ha det!

4 kommentarer:

Ronja sa...

Hej! Jag hittade hit via Lina. :)

Fredagar är verkligen toppen! Jag har dock kommit på att jag hellre kör "fredagsrundan" redan på torsdagen. Handla mat, fredagsgodis och så diverse drycker som kan passa... Så nu har vi fredagen luuuugn och skön på en gång. Slutar ofta med ett glas vin, matlagning, hög musik i köket och värsta partystämningen när jag och guben lyssnar igenom nostalgiplattorna! Igår blev det bl.a. Whitesnake och Ulf Lundell. :)

Cin sa...

Välkommen hit!

Ja, det va kanske inte en så dum idé, då får man ut ännu mer av fredags kvällen. Får kanske testa det nån gång. :)

Den inredningstokiga mamman sa...

Välkommen in i bloggvärlden... Kul att ha ett helt hus att renovera och inreda... Hoppas vi får följa reoveringen på nätet. Du är välkommen till mig också!

Lina sa...

Kan bara helt hålla med! Fredagar är den bästa dagen på veckan! man börjar varva ner redan lite efter lunch tycker jag. Även om jag och J träffas varje dag, så är det ändå på fredagen man kan prata igenom veckan och riktigt umgås!