måndag 22 januari 2007

Skånsk vinterångest

Idag kan man inte tro att man varit i Skåne. För det har snöat och blivit mysigt vitt överallt. Tyvärr kommer ju snön en månad för sent, hade varit underbart med en vit jul. Men vi får väl hoppas till nästa gång istället.


Konstigt är det i alla fall med snö och Skåne (eller kanske södra Sverige, jag har dålig koll utanför Skåne) att det precis när det snöat och vinterlandskapet ligger vitt och fint, så börjar det regna! Så har det varit i helgen. Lördag vaknade vi upp till snö och i söndags va allt grönt igen. Så nu ska det njutas så länge vi får ha snön kvar!


Våra katter tycker det är lite skumt med det här med snön... De hade någon snöupplevelse i början av december i fjol, men inte så mycket som vi har nu. Så de sitter på trappan och spanar ett tag innan de ger sig ut i snön. När det sen blir dags att bege sig inomhus igen är de totalt genomblöta!


Här sitter de och laddar för kvällens snö-äventyr!

Nedan ytterliggare en snöbild från framsidan av tomten. Allt blir så mycker ljusare och lättare nu tack vare snön.


En liten mysig detalj som även den tillhör snön är raggsockar, tjocka tröjor och varm cappuccino under filten framför TV:n. Det ska jag praktisera väldigt snart... :)

Ha det! /Cin.

Inga kommentarer: