söndag 22 april 2007

Jag har bestämt mig

Torsdagar får det bli! Har slarvat med det senaste tiden, mycket på jobb och många andra tråkiga måsten har kommit ivägen. Och jag vet ju med mig att jag mår mycket bättre om jag bara får det gjort en gång i veckan. Städningen pratar jag om. Så om torsdagarna ska jag rasta damsugaren och göra annat städrelaterat för att må bättre helt enkelt. Jag vet ju exakt hur jag funkar.

Dagens bild visar ett av alla dess måsten...


Annars har helgen varit relativt lugn. Min syster konfirmerades igår så vi var en sväng i kyrkan och sen hos mina föräldrar hela dagen/kvällen. God mat och dryck och trevligt sällskap. Idag har det av den anledningen inte blivit så mycket gjort, sovmorgon och mysbyxor har dominerat. Skönt med sådana dagar ibland, speciellt en söndag.

6 kommentarer:

Lina sa...

Visst har man måsten!!! Härlig helg du verkar ha haft! JAg ahr varit i Munkedal.....

Cin sa...

Åh, vad trevligt! Va det bra med dem i Munkedal? Har de flyttat in?

Vildängel sa...

Onsdagar är mina städdagar, den dagen jag gör bort såna där tråkiga måsten så kan jag vara nöjd och vila under helgen... :)

Linda V sa...

Vi har torsdagar som städdag. Vi städar tillsammans, en tar toan och plockar och så och den andra dammsuger. Så turas vi om. Vi belönar oss med take away-mat! Fast ibland orkar man bara inte. Men det är så skönt när man lyckats få fint till helgen. Lycka till!

Linda V sa...

PS. Jobbigt med maskrosor mellan plattorna. Det har jag med, jättesvåra att få upp. Men plocka knopparna så sprider de sig inte i alla fall. Ett tips är att skaffa ett bra maskrosverktyg (men de funkar ju bara i gräsmattan och inte mellan plattorna). Jag tycker min speedy weedy funkar ganska bra, men jag har läst tester att det ska finnas de som är bättre. Det är betydligt färre mskrosor i år än förra året, så mina insatser i fjol tycks ha hjälpt. Ta på dig mp3-spelaren och lyssna på nåt avkopplande medan du plockar! Du kan ju helt strunta i att plocka maskrosor också. De är faktiskt väldigt söta när de blommar! Man behöööver inte vara så himla duktig hela tiden!

Cin sa...

Ja, jag hoppas att jag kan få lite hjälp från min bättre hälft när det gäller städdagen. Men iofs är han duktig på att hålla mig med middagar och hålla rent i köket, så det är kanske min lott det där med städningen.

Tack för tipset med maskrosorna. Ska försöka få bort en del, men som du säger Linda V, så får nog några stanna kvar och lysa med sin gula färg!