måndag 2 april 2007

På hemvägen

Vi bor några kilometer utanför byn, och på vägen hem händer det saker. Allt har vaknat till liv nu när solen tittar fram! På en gård halvvägs hem till oss går det några får i en hage och för nån vecka sen fanns det även små lamm i hagen! Så söta dessa små liv är! Hoppar och busar när man kör förbi.



Även blommor och bin har vaknat (och fästingar tyvärr). Vitsipporna börjar ta sig i skogen, men inga vita hav än så länge. På buskar mm kan man ana knoppar och skott, man kan nästan höra hur det växer. :) Något som man säkert kan höra är alla fåglar. Så allt har vaknat och snart börjar det bli ljusgrönt överallt. Jag längtar!

Vitsipporna här fotade jag när jag hämtade tidningen i lördags.

Sen vill jag bara passa på att gratulera. Och idag känns det som om jag har många lyckönskningar att dela ut. I lördags var vi bjudna på middag och fick då även reda på att MoP väntar tillökning! Så mysigt. Några som inte väntar längre, utan blev föräldrar till en liten flicka i fredags är EoD. Och som en avslutning så fick vi reda på att LoH har gått och gift sig! Stort grattis och massor med kramar till er allihop!

Inga kommentarer: