fredag 6 april 2007

Ovissheten är värst

Här kommer nu några bilder på våra små älsklingar, nämligen våra katter. Tyson är den svarta och Sally den spräckliga. Här är de inte så gamla, och hade nästan precis flyttat in hos oss.

Här lär de sig att använda tvättmaskinen! :)

Myser i soffan... Och spinner gör han, högt och tydligt!Inspektion av julgran och pynt måste man räkna med. Men granen klarade sig i övrigt hela julen!


Nu är det tyvärr så att våran Tyson är bortsprungen, eller det är i alla fall det vi intalar oss! Han har inte synts till på två dygn! Åh, vad jobbigt det är när det inte är som det brukar. Speciellt att inte veta vad han gör eller vad som hänt. Vi har letat och ropat och letat och ropat... Känns som man bara står och spanar genom fönstret när man är hemma och när man åker hemifrån önskar man att han är tillbaka när man själv kommer hem igen.

Så snälla Tyson, kom hem till oss igen. Vi saknar dig jättemycket!

5 kommentarer:

Vildängel sa...

Vilka helt bedårande små kissar! Jag håller tummarna för att tyson hittar vägen hem igen. :)

Linda V sa...

Åh vad sjukt jobbigt. Den där oron när de inte dyker upp, och två dygn, hjälp. Jag håller tummarna att han hittar hem snart. Våra katter liknar era, vi har en svart och en randig och de betyder jättemycket.

Thea sa...

Oj, ett så sött kort när katterna spanar in tvätten!
Fina katter. Vi har oxå en svart katt och en grå-svart randig.

GLAD PÅSK!!!

Lina sa...

Oh visst är det hemskt! Thelma brukar ta sina rundor ibland, nu börjar man vänja sig, men man är ändå alltid lite orolig!

Cin sa...

Tack för att ni tänker på vår Tyson. Hoppas han snart kommer tillbaka till oss, är en vecka nu... Jag känner mig helt vilsen och orkar knappt tänka på något annat. Så om ni ser lite av mig den närmsta tiden vet ni varför...