tisdag 1 maj 2007

Långhelg

Åh, vad skönt jag har haft det i helgen. För min helg är inte slut förrän nu, klämdag i måndags! :) Har varit på middag hos goda vänner, shoppat vitrinskåp (äntligen) och meckat i trädgården.

Något vi saknat under hela tiden sedan vi flyttade hit (vilket vi gjorde i augusti i fjol) är en gräsklippare. När vi flyttade hit behövdes bara några klippningar innan hösten och då fick vi låna mina föräldrars gräsklippare. Men nu är det ändring på det! :) Idag har jag nämligen klippt gräset med vår alldeles egna gräsklippare. Och jag kan säga att det behövdes...


Så vi tackar vännen som hade en gräsklippare "över" och därför skänkte den till oss behövande. Utan er hade vi inte haft så fin gräsmatta som vi har nu! Gick igång som en klocka trots en tid utomhus, det enda som behövdes var att prata snällt med den i stor sätt...
Hoppas ni haft en lika skön helg som jag. Hörs i veckan.

2 kommentarer:

Lina sa...

Så bra att man kan få saker som andra inte behöver! Att klippa gräset är en sån sak som gör att allting ser mycket renare och trevligare ut tycker jag! Vitrinskåp?? Det vill vi gärna se mer av! kan vi inte få se lite bilder ifrån vardagsrummet nu?????

Maria sa...

Vad härligt att "Han" gick igång som han skulle! Han mår nog mycket bättre själv nu med när han får jobba som det är tänkt att en gräsklippare ska göra.