måndag 28 maj 2007

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Lina att visa mina favoritsaker just nu. Det första som jag kom att tänka på var våra katter! Men efter lite läsande på Linsa blogg, så va det ju faktiskt favoritSAKER och då får kisarna stå över denna gången (även om de är stora favoriter).
Så efter lite klurande har jag nu mina tre favvosaker för tillfället, två av dem har jag framme men den sista är lite svårplacerad... Vi tar den sist.
Här först tänkte jag visa mina blomlådor! Vårt hus är rött och har fått silver som en accentfärg och därför passade dessa blomlådor som handen i en handske här hos oss. Jag har beställt dem från byns blomsterbutik, men de går säkert att få tag på lite överallt.


Nästa grej är en lampa från Design House Stockholm som jag spanade på länge innan jag slog till. Den är enkel, snygg och annorlunda och föll mig helt i smaken. Nu står den på vitrinskåpet och skänker lite ljus på vår fondtapet.

Så till sist en sak som för tillfället ger mig lite huvudbry... Jag älskar verkligen denna ljuskrona, men jag vet inte om den "passar in" med resten av inredningen. Tekniker'n har nämnt att han kanske inte tyckte att den var lika klockren här som den var i vår lägenhet... Det är inte helt bestämt, för det ska införskaffas nya matsalsmöbler och tills dess så får den vänta. Men jag har i alla fall börjat fundera på var man har den om inte över matsalsbordet!?

En liten idé föddes när jag hämtade ner den från sitt gömställe och hängde ut den utomhus för att fotografera den, den kanske skulle kunna hänga ute... Tanken var ju att även uteplatsen skulle förnyas (inte i år, men nästa kanske år) och då kunde den passa in där. Vad säger ni? Har ni några bra tips? Jag tar tacksamt emot allt! Den kan ju inte ligga undangömd allt för länge, jag saknar den ju! ;)


2 kommentarer:

vildängel sa...

Fungerar alldeles utmärkt på en uteplats tror jag :)

Lina sa...

Så fina saker du visar! Tapeten är urläcker!! Takkrnan hade ju varit supersnygg ute!