söndag 24 juni 2007

RIP Isac

Det var inte roligt att komma hem i lördags efter Midsommarfirandet. Absolut inte för att vi inte haft roligt på Midsommar (för det hade vi verkligen) eller för att det brukar vara tråkigt att komma hem (borta bra, men hemma bäst heter det ju) utan för Isac var död... Isac va min majsorm som jag köpte när jag skulle flytta hemifrån för att ha lite sällskap (han har lyssnat på mycket utan att ställa några dumma frågor). Ett husdjur som klarar sig utmärkt i en liten lägenhet.
Jag hade med honom när jag pluggade och Tekniker'n tyckte det var udda med orm när vi träffades, men accepterade det ändå.
Nu finns han som sagt inte mer utan har fått en plats i trädgården. Blir till att göra det lite finare där med lite blommor sen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oh så sorgligt! Isac som man hört så mycket om! Och tilloch med fått ta del av hans lunch, i alla fall fått höra mössen på lektionerna....Herregud, fattar du att du tog in mössen på lektionen, för att Isacs mat inte skulle frysa i bilen.... Hihi, Maskinarna måste trott vi på bygg var helt knäppa......

Cin sa...

Hahaha! Ja, det har du rätt i. Den dumma musen ville ju inte sluta pipa heller... :)
Känns lite konstigt och tomt. Har städat ur hans terrarie nu i helgen och nu står det bara där och gapar tomt...

Anonym sa...

Men vad tråkigt att läsa.... :( Det är ju aldrig kul när ens husdjur vad det än är för sort dör.

Lindas trädgårdsblogg sa...

Usch vad tråkigt när ens husdjur dör. Det låter som du har många roliga minnen med honom!

Cin sa...

Nä, det är verkligen inget kul. Men några roliga minnen har jag definitivt och de hjälper nu.
Att ni skriver en liten kommentar hjälper också, tack!