söndag 14 oktober 2007

Helg på olika sätt

Sköna söndag. Om jag bara inte varit så in i bombesn förkyld... Men på sätt och vis är det ju skönt då att det är just söndag så man kan göra ingenting!
Det är fler än jag som gör absolut ingenting idag, nämligen våra katter. De har hittat till sina favoritplatser och ligger och gäser i solen.
Sally i den obäddade söndags-sängen (ovan) och Tyson i sin favoritlåda vid altandörren (nedan).


Ser väldigt behagligt ut måste jag säga. :)
Den enda som aktiverar sig idag är Tekniker'n. Han är ute och svingar klubborna. Kan vara sista rundan för denna säsongen kanske?

Så denna helgen händer det inte så mycket. Tänkte därför visa lite bilder från förra helgen. Den inläddes med en härlig mysfredag med god mat, gott vin och fin chocklad. Kan det bli bättre?!?


Chockladen var så god! Och väldigt mäktig, så vi fick spara några bitar till en annan gång. Mums! Tack snälla MoS för chockladen.
På lördagen var vi bjudna på middag hos kompisar söder om oss i Skåne, och då passade vi på att ta en tur innan till ILVA innan. Varken jag eller Tekniker'n hade varit där tidigare och vi blev glatt överraskade av butiken. Många snygga möbler och detaljer fanns att välja på. Vi hade inget speciellt på listan, men en kudde till soffan fick följa med hem. Kan ju inte åka hem tomhänt! ;)


Ha en fortsatt skön söndag!

2 kommentarer:

mia dh sa...

Jag har heller inte gjort någonting denna dag, vilka mysiga bilder i dett inlägg. Ha det gott och så önskar jag dig en bra vecka.

svartpeppar sa...

såna flaskor, eller korkar är ju bara så fint. när det är sånt köper man det mer för flaskan än innehållet!