torsdag 18 oktober 2007

På kurs med Kurt

Nja, inte riktigt. Men på kurs ska jag, blomsterkurs. Minna och Lina bjuder in till en heldag och jag har anmält mig! De ger oss en dag full med shopping, god mat och blomsterkurs i julens tecken den 18 november. Verkligen en trevlig idé tjejer! Jag längtar!


Bilden har jag lånat från Minna.

5 kommentarer:

Tjohalia sa...

Vad roligt det låter med blomsterkurs! Vilka fina katter du har föresten (har själv två katter), måste bara fråga om Sally är en Bengal? Hur som helst så är hon väldigt vackert tecknad.

mia dh sa...

Vad trevligt, hoppas du mår bättre nu och ha en trevlig fredag:)

Tjohalia sa...

Tack för dina gulliga kommentarer! I början när Tuss kom till oss så var det inte så dramatiskt eftersom hon sov i två hela dygn, stackarn var alldeles utmattad. Sen när hon började utforska lägenheten blev det mycket fräs och osäkerhet från mina katter, Tuss reagerade bara genom att lägga sig ner. Till sist efter en vecka så såg de inte henne som ett hot längre. Efter 2 månader kunde de till och med busa lite, sen så fick Tuss sitt eget hem och hon trivs väldigt bra där med sin hund och kattkompis. Det är så skönt att allt slutade väl.

Tjohalia sa...

Jo det har du så rätt i! Trots att de är sköldpaddsfärgade båda två så är det stor skillnad på tecknena och mentaliteten :) Det är det jag tycker om med katter, att de har olika personligheter. Är det någon skillnad mellan Sally och Tyson? Ha en trevlig helg du också!

Nilla sa...

Blomsterkurs! Det skulle vara roligt tycker jag! Hoppas att ni får det kul!