torsdag 4 oktober 2007

Glad och lite ledsen

Här är den, i alla fall en glimt av den! Vår nya bil. Allt gick vägen, så ikväll står den på vår uppfart. Alltid lika kul med nya saker, eller vad tycker ni? Ett relativt bilvant öga ser givetvis vad det är för en bil... :)
Körde en extra runda på väg hem från jobbet och i morgon ska den "inspekteras" av mina föräldrar. Pappa tycker ju att nu har vi äntligen köpt en "riktig bil". Han och Tekniker'n har alltid haft delade meningar om vad en riktig bil är för något, så där lagom med glimten i ögat förstås.

I morgon är det fredag, bästa dagen på hela veckan. Speciellt när klockan börjar närma sig 5 och det är dax att gå hem... Inte sant?!?

Ps. Tänte jag fråga om det är någon av er som läser bloggen Vårt nya hem? Jag gör det gärna, om jag bara hade fått lov. Bloggen är nu bara öppen för inbjudna läsare och tydligen är inte jag en av dem. Någon som vet var jag får tag i Jenny (som hon heter som har bloggen) för att fråga snällt efter en inbjudan?

UPPDATERAT: Hmm, bilden ser betydligt mörkare ut på jobbedatorn än den gjorde igår hemma... Ni får hålla tillgodo tills bättre material finns.

5 kommentarer:

Lina sa...

Kan det vara en volvo?

Cin sa...

Inte så svårgissat va? ;)

Johan sa...

Ser att det inte är en riktig bil oavsett vad din pappa säger :-)

Den är ju felhjulsdriven...

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

I LOVE YOU sa...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片