torsdag 4 oktober 2007

Glad och lite ledsen

Här är den, i alla fall en glimt av den! Vår nya bil. Allt gick vägen, så ikväll står den på vår uppfart. Alltid lika kul med nya saker, eller vad tycker ni? Ett relativt bilvant öga ser givetvis vad det är för en bil... :)
Körde en extra runda på väg hem från jobbet och i morgon ska den "inspekteras" av mina föräldrar. Pappa tycker ju att nu har vi äntligen köpt en "riktig bil". Han och Tekniker'n har alltid haft delade meningar om vad en riktig bil är för något, så där lagom med glimten i ögat förstås.





I morgon är det fredag, bästa dagen på hela veckan. Speciellt när klockan börjar närma sig 5 och det är dax att gå hem... Inte sant?!?

Ps. Tänte jag fråga om det är någon av er som läser bloggen Vårt nya hem? Jag gör det gärna, om jag bara hade fått lov. Bloggen är nu bara öppen för inbjudna läsare och tydligen är inte jag en av dem. Någon som vet var jag får tag i Jenny (som hon heter som har bloggen) för att fråga snällt efter en inbjudan?

UPPDATERAT: Hmm, bilden ser betydligt mörkare ut på jobbedatorn än den gjorde igår hemma... Ni får hålla tillgodo tills bättre material finns.

3 kommentarer:

Lina sa...

Kan det vara en volvo?

Cin sa...

Inte så svårgissat va? ;)

Anonym sa...

Ser att det inte är en riktig bil oavsett vad din pappa säger :-)

Den är ju felhjulsdriven...