måndag 12 november 2007

Julkort

I början av oktober gjorde jag en god gärning. Eftersom vi har ett fadderbarn får vi hem en tidning några gånger om året där man kan läsa om företaget, alla barnen och hur de har det i deras länder. I oktober fick vi en sån tidning. När jag bläddrade igenom den såg jag att man kunde beställa julkort av dem! Julkort skickar man ju så köpa skulle jag ändå, och nu blev det dessutom till en god gärning!
Jag fick dem nån vecka efter beställningen och har sedan dess tänkt att jag skulle visa dem för er, men tiden har runnit iväg... Men efter att ha sett Linas superfina egenhändigt gjorda julkort kom jag på det igen. Så här är dem!


Känns bra att ha slagit två flugor i en smäll! Vad ska ni skicka för julkort?

6 kommentarer:

Lina sa...

Tack för berömmet! God gärning du gjort!

Malin sa...

Fina kort och god gärning! Vi har vår murstock i mitten av huset, så vi kunde ju välja rum själva, då vi har kanaler till rör hela vägen runt! Vi valde att placera den i tv rummet. Mysigt att sitta i soffan kalla kvällar, med en kopp te. En annan anledning är att i tv rummet sitter man still och då vill man ha varmt. Skulle vi satt den i köket blir man ju fööööör varm när man lagar mat o då blir där ju varmare ändå. Vi har dessutom öppen planlösning, så där vi satte den blev kanon:)

Kram och tack för kommentaren!

Tjohalia sa...

Det var en bra gärning! Jag funderar på att göra egna julkort i år igen, men jag har ingen aning hur de ska se ut. Kram Sandra

Under en vind sa...

Kul att du hittade in till mig!!!

Fina kort!! Här blir det bilder på barnen! Man får vara glad så länge de tycker att det är okej...*ler*...

Må gott och trevlig helg! Vi ses! Kram!

mia dh sa...

Just det tackar för påminnelsen, klart att julkort ska iväg. Fint med dina kort, själv har jag i 3 år tänkt ordna julfoto på sinen ooch skicka, får se om det blir av detta år..
Ha det fint:)

Under en vind sa...

Stor kram till dig också, var verkligen en rolig dag! Nu har man mycket att smälta in......Vi ses snart!