måndag 19 november 2007

Mellandag...

Idag är dagen mitt mellan två roliga ting... :)
Igår var jag och min mamma med på en supertrevlig bloggträff. Vi åkte med Lina, hennes mamma och väninna, samlade ihop en massa bloggare och for runt på shopping och supergod lunch för att avsluta dagen med pyssel. Tar det från början...
Träffade som sagt Lina och company och åkte vidare till Minna för att reka hur man tog sig dit. (Lina skulle guida resten av gänget nämligen.) Därifrån bar det iväg mot Lund där vi slöt upp med resten av gruppen och sen besökte butiken Lovisa i Lund. Verkligen en söt liten butik! Direkt därifrån till en av de största och mysigaste butikerna jag varit i, Västra Ströö. Där fanns så mycket att välja på så jag fick kortslutning i köplusten och åkte därifrån tomhänt... :)


Bild från Västra Ströö

Efter all shopping körde vi vidare hem till Minna. Där hemma hade hon dukat upp till lunch i stallet. Supermysigt med vita linnedukar och levande ljus.

Från stallet hos Minna, med lite av pysselmaterialet i bakgrunden.

Efter den goda lunchen och en liten kort presentation av alla bloggare satte Minna igång oss med kransar som skulle göras. Det var min allra första krans, så det tog ett tag innan man (läs: jag) fick rätt snits på det hela. Väldigt roligt sen att gå runt bland de andras kreationer och se hur olika kransarna blev.

Min krans under uppbyggnad...


Min krans till höger och mammas till vänster.

Dagens sista uppgift var tre hjärtan av mossa. De och mina fynd från Lovisa i Lund visar jag när de funnit sin plats här hemma.

Nu ska jag packa för att förbereda nästa roliga sak som händer i morgon. Ska åka till solen och värmen en vecka, dels för lite semester och dels för att fira Tekniker'n. (Han nollar ju!!) :)

Ha det så fint så hörs vi nästa vecka! Kramkram.

6 kommentarer:

Tjohalia sa...

Det lät som en riktigt härlig bloggträff! Kram Sandra

Jeanettes hus sa...

Hej min vän,
tack för senast. Det var verkligen roligt att träffas. Fina bilder du tagit.
Hoppas att du skall få en härlig vecka i värmen. Kramisar Jeanette

Under en vind sa...

Men hallå där!! Stack du til solen så där bara utan att säg till först...*hi hi*....Så härligt med semester och avkoppling!!! Hoppas att ni har det toppen!
Kramis!

StyggaLillaLoppan sa...

Det var kämpegöj att träffas - verligen fina alster du gjorde man hade inte riktigt tid att titta på andras kransar men nu tar jag igen det ! Ha det jätte gott kram/NIna

Vart åkte du?

mia dh sa...

Vad kul det lät och vilka vackra kransar. Ha en trevlig helg:)

SKATAN sa...

Jädran vad det där verkar ha varit trevligt! Synd att man bor så långt bort bara...

Trevlig söndag.

PS - kul att hitta hit!