söndag 4 november 2007

Lampornas vara eller icke vara

Skjutsade Tekniker'n till Kastrup i lördags, han ska ut och resa med jobbet, och på vägen hem svängde jag inom IKEA. Det va väldigt längesen jag va där och hade en liten inköpslista, så det va på tiden. Men det verkade som om det var fler än jag som hade IKEA som lördagsnöje (mycket folk alltså!).
Jag strosade, sicksackade mellan folk och prickade av på "att-köpa-listan". Det gick bra och jag fick nästan med allt jag ville hem. Köpte bland annat nya lampor till vardagsrummet. Vet inte om jag tycker att de är lite stora... Kanske för att de lampor som stod där innan va betydligt mindre, vad tycker ni?
Jag har bestämt att de får stå där några dagar innan jag ta ett definitivt beslut. Så ska väl Tekniker'n få säga sitt när han kommer hem. :)

Jag köpte även en lite matta som jag ska ha under trappan. Vi upptäckte nämligen av en slump att det var en populär plats. Vi la in bilmattor i hallen under trappan i väntan på deras rengöring, och det tog inte lång tid innan Tyson gjorde det till sin plats. Så nu har han fått en vanlig matta istället för bilmattorna (som behövs på annat håll).

Inte heller denna gång tog det lång tid innan han intog sin nya plats!


Sally är inte så kräsen, hon har en av sina egna platser på en halvfull låda som står på ovanvåningen, där det blir en lagom håla för henne. Lådan är också ett redskap när det är lek på schemat, därav de avgnagda kanterna!

5 kommentarer:

Lina sa...

Absolut inte förstora!!! Stora fönster akn ha stora lampor! Annars ser det för pyttigt ut tycker jag... Men jag skulle haft något mer i fönstret.... Kanske ett litet värmeljus, betonghjärta... kan ju se det i verkligheten senare idag!!

HannaPanna sa...

Suprt fint med lamporna tycker jag! Höga fina lampor, ser inte alls dumt ut.
Hoppas att teknikern har godkänt dem!
Ja då får jag återgå till renoveringen här.. har som sagt inneboende här ju :) men fint blir det!
IKEA ja är det onsdag förmiddagar som man bör vara där? Där är alltid lika mkt folk tycker jag.
Kram

HannaPanna sa...

Ska vara SUPER FINT.....

Cin sa...

Vad bra att ni gillar det. :) Jag har själv vant mig och gillar de mycket nu. Tekniker'n hade också kollat in bloggen från "over there" och tyckte det såg okej ut. Får se vad han säger när han kommer hem.

Malin sa...

Jag tycker lamporna gör sig bra i fönstret! Jag gillar när lampor är lite större och ståtligare:P Mysigt kisen ser ut att ha:)Kram!