tisdag 7 augusti 2007

Projekt

Vi har den senaste tiden på semestern kört igång ett större och ett mindre projekt här hemma. Det stora innebär att lägga plattor och bygga ett tak över. Har väl varit inblandad i ett par projekt när jag bodde hemma (dvs för längesen), men detta va första gången vi skulle göra själva. Jag har hela tiden sett det som att det är väl bara att lägga dit lite sättgrus, lägga sten och sen regla upp och på med taket... Men det var innan vi började det! Har varit en hel del tidsödande arbete med att hämra all sättgrus och hyra maskiner mm... Så idag har vi i alla fall lagt cirka hälften av stenen, så vi är på god väg åtminstonde. Bilder på det större projektet kommer senare.
Det andra, aningen mindre projektet, har också det stenläggning inblandat. Vi har grävt bort lite gräs närmst huset på gaveln där vi nu har planterat en liten björnbärsbuske och lagt lite sten. Då det andra projektet har tagit det mesta av tiden har jag bara hunnit få halva gaveln på huset klar, men man kan definitivi ana resutlatet och både jag och Tekniker'n är nöjda med hur det ser ut.


Här har ni det innan stenen hittat dit, men gräset är bortgrävt. Bilderna nedan visar hur det ser ut just nu, men det ska inte ta lång tid innan det är klart.

1 kommentar:

Lina sa...

Så fint det blev! Vi hade också planer på att lägga sten på semestern, men fönstermålningen tog all tid....