söndag 19 augusti 2007

Nattduksbord

Vet inte varför, men sovrummet har liksom stått still sedan vi målat och tapetserat där inne. (Beror väl på att vi hade bråttom att köra vidare i nästa rum...) Har inte ens något på våra nattduksbord... Det enda som finns där är en väckarklocka som inte används för alarm ens (för det använder vi mobilerna till) och några tidningar. Bara tomt och tråkigt alltså.
Denna bild har ni som följt med från början sett tidigare, men det är fortfarande så det ser ut... Tomt och opersonligt.

Vad har ni på era nattduksbord? Bara nödvändigheter så som väckarklocka eller något roligare som... Ja, vad vet jag. Jag har ju ingen fantasi... (Det är det jag behöver er till.)

På tal om nattduksbord så var jag lite tveksam vad det egentligen hette, nattduksbord eller nattygsbord, så jag googlade orden och hittade snabbt förklaringen. Enligt artikeln är det nattduksbord som är det rätta, men det finns en gammal och rätt intressant förklaring till det hela. Läs gärna och du kanske lär dig (som jag gjorde) säga rätt! :)

2 kommentarer:

Jessica sa...

Vad bra! Då fick jag lära mig det =) Har faktiskt undrat själv!
Kram

Lina sa...

Jag ahr nästan likadana som du! Mitt är fullt av tidningar, böcker, en fotoram med en bild på Winnie och mig, mobiltelefon....