måndag 5 februari 2007

Foto

Satt efter jobb och tittade igenom våra semesterbilder för att hitta några som vi kan få fotobutiken (det vill säga vännen L, som jobbar där) att skriva ut. Sen ska de sättas i ett par ramar, som jag hittade i helgen när jag packade upp några lådor till kontoret. Tänkte skriva ut några fler än jag har ramar till så man kan byta om man känner för det.
Här till exempel, från Thailand i april i fjol... Dit hade man kunnat åka igen! Imorgon! Det räcker med att sitta framför datorn och titta på dessa underbara bilder så känner man genast värmen och hör vågorna slå mot stranden. En liten flykt från verkligheten. Det kan vara väldigt skönt så här en måndags kväll.När vi var i Prag med ett par goda vänner hittade vi en väldigt lustig, liten väg. Eller, jag vet knappt vad jag ska kalla det, kanske mer som en gränd, men ändå inte... För när vi kom gående längs vägen satt det plötsligt ett rödljus på fasaden, med en grön gubbe och en röd. Den gröna gubben var tänd och vi kunde inte låta bli att gå dit. Smalt som bara den, bara en person i bredd. Så jag förstår varför där satt ett rödljus, för det var så smalt att man inte klarade av att möta någon! När vi kom genom hamnade vi på en uteservering. Klockan och magen var inställda på middag, så det var bara att sätta sig ner och be om menyn! Hur mysigt som helst.

Här syns den smala passagen nerifrån resturangen, och där uppe syns lite folk på gatan (som vi fick vänta på för de hade grönt!)

På tal om bilder så har ni säkert lagt märke till mig på min presentationsbild. Den är tagen i en backe uppe i Sälen för något år sedan. Jag och Tekniker'n va där med ett annat par och åkte skidor. Fotografen hade med sig sin digitala systemkamera. Vi skulle ta några bilder i backen, och skulle turas om att åka före ner i backen och ta bilder på de andra tre. Då det va min tur att bemästra denna kamera lyckades jag (utan min egen vetskap) ta denna bild på mig själv. Det upptäcktes inte förrän Fotografen fick tag i kameran och bläddrade genom för att se vad som hade fastnat! Gå gärna in på Fotografens hemsida, han har många fina bilder där!

1 kommentar:

Lina sa...

Visst drömmer man sig bort när man tittar på semesterbilder! Så härliga bilder!! Låter fint med förstoringar!